Jak ograniczyć dostęp do informacji o profilu?

1. Kliknij w opcję Konto (1), a następnie wybierz Ustawienia prywatności (2)


2. Po wyświetleniu się tej strony wybierz Zobacz ustawienia (3)


3. Wybierz opcję, która cię interesuje; zdecyduj czy daną informację mają widzieć Wszyscy odwiedzający twój profil, Twoi znajomi czy może Znajomi znajomych; jeśli chcesz wybrać inne ustawienia wybierz opcję Dostosuj (4)


4. Po wybraniu Dostosuj wyświetli się takie okno jak poniżej (5); wówczas:
  • albo wybierz dla kogo mają być dostępne dane informacje; a następnie Zapisz ustawienia (7)



  • albo zdecyduj kto ma ich nie widzieć wpisując Imię i Nazwisko w ramkę (6); a następnie Zapisz ustawienia (7)


Comments