Jak ukryć zdjęcie, na którym mnie oznaczono?

1.W prawym górnym rogu kliknij Konto (1), następnie  po rozwinięciu się listy kliknij Ustawienia prywatności (2)



2. Kliknij Dostosuj ustawienia na dole tabeli (3)



3. Wybierz interesującą cię opcję: Wszyscy, Znajomi znajomych lub Tylko znajomi; jeśli chcesz wybrać tylko niektórych kliknij Dostosuj (4)


4. Wyświetli się dodatkowe okno, wówczas wybierz opcję Określone osoby (5)



5. Następnie w pole poniżej (6) możesz wpisać konkretne osoby, które będą mogły lub nie będą mogły oglądać zdjęcia i filmy, na których cię oznaczono


6. Kliknij Zapisz ustawienie (7)

Comments